• Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Follow me-time

Follow me-time 2022

Follow Joyousness me-time 

Ik ben zo dankbaar dat ik volgers heb. Het geeft aan, dat ze geïnteresseerd zijn in wat ik doe en deel. Ik zie het als een missie om meer bekendheid te geven aan me-time. Meer tijd nemen voor jezelf is zo belangrijk. Ik spreek absoluut als ervaringsdeskundige op dit gebied. Daarom was ik ook gestart met andere mensen interviewen over me-time hoe zij dat ervaren? In 2022 ga ik het interviewen weer oppakken. Je kunt de interviews lezen op de mooie mensen pagina. Ik volg op sociale media altijd terug en dan is het zo mooi te zien wat de ander doet en waar zijn specialiteiten in zitten. 

Waarom volg ik de ander?

Het is oprechte interesse, in wat de ander doet. Meestal de foto, thema of de tekst let ik vaak op. Wanneer ik het leuk vind klik ik erop. Iedereen heeft talenten en dat zie je in alle vormen van social media terug. 

Waar zit ik het meest op social media?

Instagram en Twitter omdat het dagelijks nieuw, nieuws of foto’s zijn. Daar zijn ook de meeste interacties met volgers. Linkedin als derde, daar vind ik de zakelijke cultuur leerzaam. Je kunt van elkaar leren en delen. Zakelijk en Prive merk ik de laatste twee jaren in corona tijdperk op social media veranderingen. 

Wat kijk ik meestal dan? 

Fotografie, kan ik niet genoeg van krijgen. Bekende fotograven of beginnende het is zo creatief hoe sommige de foto’s maken en dat daagt me uit. Het spreekt mij aan om meer te blijven oefenen met mijn camera Canon 850D. De quotes lees ik vaak, omdat er zoveel betekenis in zit. Laatst kreeg ik van een volger de melding “ Oh dat had ik even nodig vandaag, jou quote” Wat goed denk ik dan het kan iemand zijn dag even een positief knipoog geven. Het is soms lachen met de reels foto’s bruiloftsdansjes of dieren al die grappige filmpjes. Of zelfs een kort concert van Alicia Keys via Instagram gekeken. Oh dat was top en genieten. Bij Twitter is ook humor ik vergeet soms wat ik heb gelezen! Ik weet wel dat ik er bubbel om lig. Ik kan nooit een grap navertellen. Soms is het zo gevat op wat er op dat moment in de wereld gebeurd. Kort en krachtige reacties op hedendaagse gebeurtenissen. Geweldig. Ik moet zeggen wanneer er een storing is voorbeeld internet, geen heet water meer enzovoort ,kijk ik op Twitter. Daar staat het vermeld met commentaar van iedereen. Ik bedoel daarmee veel eerder dan de bedrijven waar het omgaat en nog niets vermelden. Linkedin vind ik informatief sterk en goede profilering. Kleine artikelen die je kunt lezen op top niveau en podcast die je kunt volgen als je wilt. Het is zakelijk goed opgebouwd en houd je op de hoogte. Het zijn specialisten die reageren en plaatsen. Fijn om te lezen.

Do all things with love

Zou ik er zonder kunnen?

Social media is wel een verslaving. Ik denk dat ik er wel zonder zou kunnen. Vandaag stoppen met enkele en je mag er drie houden. Ja ik teken er wel voor. Het is gelukkig geen dagtaak wat ik doe aan social media. Ik merk wel dat als ik ga kijken dat een half uur zo voorbij is een oogblink. Dat vind ik wel zonde van mijn tijd. Dus Ja ik teken er wel voor drie te houden en de rest te stoppen. Helemaal stoppen is moeilijk voor mij, ik denk wel dat ik het zou kunnen. Wat een rust zou ik voelen. Meer me-time! 

Aantal volgers per social media:

Twitter 

CoCoJoyousness 1335

Verginia Spier 1203

Instagram 

Verginia Spier 435

Me-time boek 87

Spierverginiafotografie 137

Facebook 

Joyousness me-time 121

CoCoJoyousness 118

LinkedIn 

Verginia Spier 980

CoCoJoyousness 69

Bloglovin 2 

Pinterest 2

Je kunt me volgen op deze social’s. Je ben welkom en voel je thuis.

Joyousness me-time

Verginia Spier 

Zorg goed voor jezelf

Jij bent belangrijk 

mooie mensen pagina https://verginiaspier.com/mooie-mensen/

Labels:, , , , , , , , , , ,

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time